Skal man have visum til Sri Lanka?

Visum Sri Lanka - Visa on arrival

Man skal have visum til Sri Lanka – Her visa on arrival i Colombo lufthavn

Turistvisum til Sri Lanka

Der er visumpligt i Sri Lanka, så hvis du skal på ferie i Sri Lanka skal du have et turistvisum.
Du kan ansøge om visum på to måder..

Old school metoden – Visa on Arrival

Hvor man ved ankomsten i Colombo lufthavn, liner op i den til tider lange kø. Du kan ikke undgå at se køen når du er kommet ud fra flyet og går gennem lufthavnen. Der er et stort skilt hvor der står ‘Visa on Arrival’.
Sørg for at have US$ 30 klar i kontanter til betalingen. Derudover skal du have dit pas og dine flybilletter parat (Du skal have en returbillet for at kunne få visa).

Visum Sri Lanka

Visum til Sri Lanka kan nemt bestilles online

Den moderne og bekvemme måde – Visa online

I god tid før rejsen, tager du din computer på skødet og bestiller dit ETA visa online her eta.gov.lk (Eta står for Electronic Travel Authorization)

Prisen er den samme som ved ‘Visa on Arrival’ i lufthavnen, US$ 30, som du betaler med dit kreditkort online. I løbet af få timer eller minutter får du dit visum sendt til din mailadresse. Og så printer du det bare ud og lægger i dit pas.

Når du lander i Colombo lufthavn, kan du gå forbi visum-køen og direkte til immigrationskøen.

Trin-for-trin guide til at bestille visum online

På hjemmesiden Miss-World.dk finder du en udførlig trin-for-trin guide til hvordan du bestiller dit visa online. Gå til trin-for-trin visum-guiden på Miss-World.dk, Klik her!

Vær opmærksom på..

..At et turistvisum til Sri Lanka kun er gyldigt i 30 dage fra indrejsedatoen.
..At dit pas skal være gyldigt i 6 måneder efter din hjemkomst.
..At der gælder andre regler hvis du skal arbejde i Sri Lanka, så skal du i stedet ansøge om et forretningsvisum, og dette kræver en invitation fra den virksomhed du skal arbejde for.

2 thoughts on “Skal man have visum til Sri Lanka?

  1. Jonna

    Hvad gør jeg, når mit pasport nummer ikke bliver godkendt. Jeg har fået nyt pas for 14 dage siden, og det bliver afvist, når jeg ansøger om visa på nettet.

  2. Miss-World Post author

    Kære Jonna,
    Jeg vil anbefale dig at kontakte Sri Lanka’s ambassade i Stockholm
    Tel: +46 (8) 663 65 23/25
    Fax: +46 (8) 660 00 89
    E-mail:info@stockholm.embassy.gov.lk

Vi vil elske at få din kommentar til denne artikel om Sri Lanka..

Translate »
%d bloggers like this: