Select Page

Turen går til Sri Lanka

Turen går til Sri Lanka Guidebog - Turen Går Til Sri Lanka er lavet som en gratis online guidebog
Turen går til Sri Lanka – Gratis online guidebog om Sri Lanka
Indeholder reklame

Turen går til Sri Lanka
Gratis online guidebog om Sri Lanka

Denne online guidebog om Sri Lanka blev lavet i 2014, da Politikens kendte rejseguide Turen går til Sri Lanka og Maldiverne, ikke havde været udgivet i (på det tidspunkt) 17 år.
Da jeg skulle planlægge en af mine første rejser til Sri Lanka, forsøgte jeg at finde Politikens bog. Det viste sig imidlertid at være en umulig opgave. Jeg var RIGTIG mange steder for at finde den, men den var udsolgt hos samtlige boghandlere (også antikvarisk) og det viste sig at bogen også var udsolgt fra forlaget.
Efter at have ventet i månedsvis, kunne jeg hente dette gamle, slidte eksemplar af Politikens Turen går til Sri Lanka og Maldiverne, på biblioteket.
Så var det, at jeg besluttede at skrive en guide til Sri Lanka selv. Og det er siden blevet til mange rejser til Sri Lanka. Så her skal du nok finde alt det du har brug for at vide, inden turen går til Sri Lanka.

Politikens Turen går til Sri Lanka og Maldiverne
En 17 år gammel udgave af
Turen går til Sri Lanka og Maldiverne
Reklame
Der er masser af penge at spare ved at planlægge rejsen til Sri Lanka på egen hånd. Læs her hvordan du nemt kan gøre det selv og spare tusindvis af kroner.
Privatchauffør Sri Lanka Fernando Tours
Fernando Tours Sri Lanka, er et lokalt rejsebureau med mange danske gæster

Planlæg selv turen til Sri Lanka

Det er nemt at planlægge turen til Sri Lanka selv. Brug momondo.dk til at finde de billigste flybilletter til Bandaranaike Internationale lufthavn i Colombo, Sri Lanka og lad et lokalt rejsebureau som Fernando Tours Sri Lanka, stå for alt det praktiske med planlægning af ruten, booking af hoteller og afhentning af dig og din familie når i lander i lufthavnen.
Fernando Tours har mange danske gæster. Deres chauffører kender landet ud og ind. Og rejsebureauet garanterer, at du og din familie får en komfortabel rejse rundt i Sri Lanka med egen bil og privatchauffør.

Inspiration til rejsen kan du få fra denne side og ikke mindst på rejsebloggen miss-world.dk, som er fyldt med information om Sri Lanka. Her finder du alt hvad du har brug for at vide inden rejsen, samt hvilke byer og seværdigheder du skal opleve.

Reklame
I 2017 udkom midlertid en ny udgave: Turen går til Sri Lanka af Tore E. H. Holst. Den kan købes både som fysisk bog og som e-bog. Se links til bogen længere nede.
turen går til sri lanka politikens forlag
Uddrag fra Politikens Turen går til Sri Lanka

Sri Lanka er for alvor kommet på danskernes feriehitliste, og nu kommer guidebogen, der kan hjælpe dem med at få en god ferie. Turen går til Sri Lanka dækker hele Sri Lanka fra de tamilske områder i nord, over bjergene, til strandene i syd. Bogen giver et indblik i dagligdagen i Sri Lanka og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om kunst og kultur, mad og drikke, historie, natur og geografi. Bogen er desuden rigt illustreret med fotos og kort.

TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

Turen går til Sri Lanka
af Tore E. H. Holst

3 Comments

 1. Niels Danstrup

  Fantastisk god hjemmeside om Sri Lanka. Når nu Politiken ikke har opdateret deres guidebog “Turen går til Sri Lanka …” er det rart med alternative rejseberetninger. Jeg har også lige startet en side op bl.a. med det formål, at lave beretninger fra rejser, som forhåbentlig kan supplere guidebøger. Mvh Niels

 2. Miss-World

  Hej Niels,
  Tak for din kommentar med de pæne ord.
  Og tillykke med din nye blog 🙂
  Vh Trine

 3. Andre Rignanese

  Super spændende og informativ hjemmeside om Sri Lanka.
  Rejsemålet står ved mig helt øverst på listen med steder som jeg gerne vil besøge. 🙂

  Mange hilsner,
  Andre Rignanese / AR Travelservice

Leave a reply

Translate »