Select Page

Om Turen går til Sri Lanka

Turen går til Sri Lanka

Turen går til Sri Lanka – Gratis online guidebog om Sri Lanka

Turen går til Sri Lanka – Gratis online guidebog / rejseblog om Sri Lanka

Da der ikke er udgivet nogle danske guidebøger om Sri Lanka i nyere tid, er denne online Sri Lanka guidebog blevet til. Guiden opdateres løbende, og du kan bl.a. følge med via Facebooksiden eller i den lukkede Facebookgruppe, Sri Lanka Rejsefællesskab hvor masser af passionerede Sri Lanka-rejsende deler erfaringer fra deres rejser rundt i Sri Lanka.
Gruppens indhold er kun synligt for medlemmer, mens Facebooksiden er åben for alle.

Turen går til Sri Lanka er en gratis online guidebog for danskere der skal på rundrejse i Sri Lanka. Her kan du finde idéer og gode råd til oplevelser, transport og steder at bo. Og andre ting der ikke står i traditionelle guidebøger om Sri Lanka.

Håber at du vil finde brugbar information til planlægningen af din rejse til Sri Lanka, og at du vil kvittere med en kommentar under de artikler du finder gode eller et like på Facebooksiden ❤️

Start fra begyndelsen.. Gå til forsiden af ‘Turen går til Sri Lanka’

 

Læs også: Privat guide og chauffør i Sri Lanka

Skriv en kommentar

Skriv gerne en kommentar under artiklerne, hvis du finder dem brugbare eller hvis du selv har supplerende information der kan være til gavn for andre rejsende.
Vi elsker kommentarer og det får siden til at vokse..

Lonely Planet – Best in Travel 2013
I 2013 udnævnte Lonely Planet Sri Lanka som årets bedste rejsedestination, og folk er for alvor ved at få øjnene op for dette smukke og endnu utæmmede land.

Instagram Follow Me #followme

Flere billeder fra Sri Lanka og andre eksotiske rejsemål på Instagram

Flere billeder fra Sri Lanka

Turen går til Sri Lanka er lavet i samarbejde med Miss-World.dk, hvor der også er mange billeder fra Sri Lanka.
Hvis du har en Instagram konto, kan du følge Miss-World på: www.instagram.com/missworld2100

Støt arbejdet på Turen går til Sri Lanka

Det vil blive modtaget med stor taknemmelighed hvis du vil være med til at sprede ordet om denne hjemmeside. Del linket med andre rejsende eller sæt det på din Facebook, hjemmeside eller rejseblog.

Turen går til Sri Lanka er en gratis online guidebog.
Du kan støtte arbejdet med denne side, uden at det koster dig en krone.
Book dit hotel gennem dette link: Booking.com

Politikens Turen går til Sri Lanka og Maldiverne

Efter at have ventet i månedsvis, kunne jeg hente dette snart 17 år gamle, slidte eksemplar af Politikens Turen går til Sri Lanka og Maldiverne, på biblioteket

Politikens Forlag har ikke planer om at genoptrykke Turen går til Sri Lanka og Maldiverne

Da jeg for nogle år siden skulle planlægge min første rejse til Sri Lanka, forsøgte jeg at finde Politikens bog ‘Turen går til Sri Lanka og Maldiverne’.
Det viste sig imidlertid at være en umulig opgave. Jeg var RIGTIG mange steder for at finde den, men den var udsolgt hos samtlige boghandlere (også antikvarisk) og det viste sig at bogen også var udsolgt fra forlaget.

Jeg kontaktede Politikens Forlag, som oplyste mig om, at de ikke havde planer om at genoptrykke bogen.
Den seneste udgave af ‘Turen går til Sri Lanka og Maldiverne’ er udgivet i år 2000, så selv om man evt. skulle være heldig at finde den antikvarisk eller kunne låne den på biblioteket, vil informationerne i bogen være snart 17 år gamle og forældede.

Efter at have ventet i kø på biblioteket i månedsvis, kunne jeg hente en meget slidt udgave af Politikens Turen går til Sri Lanka og Maldiverne. Udgivelsen på billedet af bogen Turen går til Sri Lanka og Maldiverne, er fra Politikens Forlag med udgivelsesåret 2000. Formentlig den seneste udgave af bogen.

Disclaimer – Turen går til Sri Lanka er en uafhængig hjemmeside

Turen går til Sri Lanka er derfor en uafhængig hjemmeside, og har intet at gøre med Politikens Forlag eller Politikens bog ‘Turen går til Sri Lanka og Maldiverne’.

Ønsket er at rejsende vil kunne finde den opdaterede information de har brug for inden rejsen går til Sri Lanka, og at de måske efterfølgende har lyst til at dele ud af deres nyeste viden og oplevelser i Facebookgruppen, Sri Lanka Rejsefællesskab og /eller ved at kommentere under artiklerne på denne  hjemmeside.

Rigtig god fornøjelse med at planlægge din rejse til Sri Lanka ❤

Start fra begyndelsen… Gå til forsiden af ‘Turen går til Sri Lanka’, klik lige her!

3 Comments

 1. Niels Danstrup

  Fantastisk god hjemmeside om Sri Lanka. Når nu Politiken ikke har opdateret deres guidebog “Turen går til Sri Lanka …” er det rart med alternative rejseberetninger. Jeg har også lige startet en side op bl.a. med det formål, at lave beretninger fra rejser, som forhåbentlig kan supplere guidebøger. Mvh Niels

 2. Miss-World

  Hej Niels,
  Tak for din kommentar med de pæne ord.
  Og tillykke med din nye blog 🙂
  Vh Trine

 3. Andre Rignanese

  Super spændende og informativ hjemmeside om Sri Lanka.
  Rejsemålet står ved mig helt øverst på listen med steder som jeg gerne vil besøge. 🙂

  Mange hilsner,
  Andre Rignanese / AR Travelservice

Leave a reply

Your email address will not be published.

Translate »