Select Page

Turen går til Sri Lanka flytter..

Turen går til Sri Lanka flytter..

Ny stor Sri Lanka Guide på rejsebloggen Miss-World.dk

Turen går til Sri Lanka flytter til rejsebloggen Miss-World

Denne hjemmeside blev lavet pga. at Politikens bog, Turen går til Sri Lanka og Maldiverne, ikke var udkommet i 17 år. Nu hvor der er udkommet i en helt ny opdateret udgave (reklamelink), er denne hjemmeside ikke længere så relevant. Derfor er jeg i gang med at flytte alle rejseindlæggene om Sri Lanka, fra Turen går til Sri Lanka til min første rejseblog Miss-World.dk 

I flytteperioden kommer Turen går til Sri Lanka’s læsere til at springe lidt frem og tilbage mellem de to rejseblogs, men alle indlæg vil være tilgængelige i hele perioden. Enten den ene eller på den anden blog. Mange af blogindlæggene får samtidig en tiltrængt opdatering med på vejen. Så alt i alt skulle det hele ende med at blive bedre.

Automatisk videresendelse mellem to rejseblogs

I praksis betyder det, at hvis du klikker på et blogindlæg på Turen går til Sri Lanka og det er blevet flyttet til Miss-World.dk, så vil du opleve det der kaldes en 301 redirect.
Med andre ord, vil du automatisk bliver videresendt til det samme opdaterede blogindlæg på en anden rejseblog.
Da det er en større opgave at flytte de mange blogindlæg, kan jeg desværre ikke sige noget om hvornår flytningen vil være gennemført.

En anden årsag til at jeg sammenlægger de to rejseblogs skyldes, at det er blevet for tidskrævende at opdatere og vedligeholde to hjemmesider, to Facebooksider, én Facebookgruppe og to Instagramkonti i kombination med en meget vedholdende og øm musearm og et ikke altid lige samarbejdsvenligt wifi, når jeg rejser.

Nu skal du synes godt om TO forskellige Facebooksider og ÉN Instagramkonto

Facebooksiden til Turen går til Sri Lanka vil forsætte uændret med opslag vedr. Sri Lanka, mens Facebooksiden til Miss-World forsætter med blandede rejserelaterede opslag fra mange forskellige lande (heriblandt Sri Lanka). Hvis du liker dem begge, er du er godt med..

Du finder den ene Facebookside her Turen går til Sri Lanka og den anden her Miss-World,dk

Instagramkontoen @turengaartilsrilanka bliver inaktiv, mens Instagramkontoen @missworld.travel forsætter lige her: instagram.com/missworld.travel

Og det vigtigeste! Husk endelig at melde dig ind i Facebookgruppen Sri Lanka Rejsefællesskab hvor knapt totusinde Sri Lanka rejsende sidderklar til at svare på de spørgsmål du ikke kan finde svar på, på Miss-World.dk

TAK FOR AT DU LÆSER MED ♡

2 Comments

  1. OnTripDK

    Held og lykke med det store arbejde Trine 🙂
    Glæder mig til at se det færdige resultat.

    /Annette

  2. Miss-World

    Mange tak Annette. Det er mange indlæg som skal flyttes, men jeg tror det bliver godt at samle det hele ét sted 🙂

Translate »