Select Page

Hoteller i Unawatuna

Hoteller i Unawatuna

Bedspace Guesthouse

Bedspace er ejet af to engelsktalende gutter, den ene fra England, den anden fra New Zealand. Her er en autentisk imødekommenhed, og en meget afslappet backpacker-agtig atmosfære. Alene det faktum at man let og ubesværet kan kommunikere med værterne på engelsk, gør det let at bo her. De har dog masser af hjælp fra lokale ansatte også. Bedspace Guesthouse hed tidligere Manuel Garden Guesthouse.

Spacecat &Spacedog

Ud over staff og gæster, er her et væld af kæledyr. Fisk, skildpadder, katte, hunde og kaniner. Partycat, Spacecat og Spacedog, alle har navne og er en del af Space-familien.

Hos Bedspace i Unawatuna er kaffen faktisk helt ok

Cookspace

Cookspace (hotellets køkken og restaurant) ligger udendørs under et halvtag i haven, og her tryller drengene med maden. De elsker tydeligvis at begejstre deres gæster med god mad, sunde juicer og smoothies. Og så laver de god kaffe, som man kan få servere på værelset på alle tider af døgnet (uden ekstra betaling). Denne service er næsten den bedste. Har man først prøvet den srilankanske kaffe, så værdsætter man virkelig når man endelig får god kaffe.

Bedspace er rated som nr. 1 ud af 85

Interiøret er simpelt, her er ingen swimming pool, men sengene er gode, her er rent og gratis wifi.
Bedspace er rated som nr. 1 ud af 85 B&B’er / guesthouses i Unawatuna, og det skyldes primært atmosfæren og gæstfriheden overfor både mennesker og dyr.

Du kan booke Bedspace Guesthouse her!

Cantaloupe Levels Unawatuna

Cantaloupe Levels – 45 m² suite med havudsigt

Trænger du til luksus, kan du få rigtig meget for pengene i Sri Lanka.
Cantaloupe Levels er kåret som det bedste hotel i Unawatuna, og så endda til mest for prisen.
Du finder denne perle tæt på Jungle Beach og Japanese Peace Pagoda, og her kommer du sten sikkert ikke til at mangle noget.
Nogle af værelserne på Cantaloupe Levels har egen jacuzi.

Du kan booke Cantaloupe Levels, her!

 

 

[Indlægget indeholder affiliate links]

Translate »